Mindset

AcademyPartner Group is een internationale Learning en Talent Development Organisatie die high potentials en high professionals ondersteunt in het realiseren van hun strategische doelstellingen.

Bij AcademyPartner Group doen we dat op een bijzondere manier: we combineren de nieuwste wetenschappelijke inzichten (onder meer die in ons DNA) met onze kennis over bedrijfsmatige processen. Daarbij zijn we ons steeds bewust van het feit dat de wereld in deze tijd sneller verandert dan ooit; dat onze omgeving onzeker is, complex en ongrijpbaar (in de VS wordt daarvoor de kreet ‘VUCA’ gebruikt, wat staat voor Volatile, Uncertain, Complex en Ambiguous).

Hoe ga je als individu met die veranderingen om en vooral: hoe haal je in zo’n dynamische omgeving het beste uit jezelf? 
Ons antwoord is: door allereerst te weten wat voor individu je bént.
 Door inzicht te krijgen in je karakter, en daarmee je eigen gedrag te begrijpen. 
Dat inzicht verkrijgen we met ondersteuning van de wetenschap.
 Het DNA Assessment (ook wel BrainCompass genoemd) brengt jouw talenten in kaart met behulp van een unieke DNA-analyse en een (wetenschappelijk gevalideerde) online vragenlijst. Hierdoor ontdek je waar jouw talenten en mogelijkheden liggen, waar ze vandaan komen en hoe je ze kunt inzetten of ontwikkelen om je lange termijndoelstellingen te bereken.

Stretch for the brain!

De resultaten die we nastreven zijn: opmerkelijke verbeteringen in de bedrijfsresultaten, een hoger marktaandeel, meer klanttevredenheid en verdere strategische ambities. Op basis van onze wereldwijde ervaring op het gebied van management, consulting en programma’s bieden we klanten een unieke en geïntegreerde aanpak, met als doel: Persoonlijke interventies vertalen naar business-impact.

Bekijk wat we doen voor het MKB met online.powercolleges

Ontdek onze Learning & Development doelen